Увійти через Apple не відображається під час віддаленого сеансу

Коли ви натискаєте Continue with Apple на віддаленому Mac під час підключення через спільний доступ до екрана, вікно Sign in with Apple може не з’явитися у вашому віддаленому сеансі.

Таку поведінку контролює macOS, і це не є проблемою Screens.

Чому це відбувається

macOS не дозволяє захоплювати або показувати деякі інтерфейси автентифікації через спільний доступ до екрана. Вікно Sign in with Apple нормально відображається на фізичному дисплеї віддаленого Mac, але приховане у віддаленому сеансі.

У результаті, коли ви вибираєте Continue with Apple під час віддаленого сеансу:

Хоча вікно не видно віддалено, воно все ще може реагувати на введення з клавіатури.

Завершення Sign in with Apple віддалено

Якщо віддалений Mac не підтримує Touch ID або Touch ID зараз недоступний, ви все ще можете завершити автентифікацію віддалено:

  1. Натисніть Continue with Apple.
  2. Зачекайте, доки поточне вікно не затемниться. Це означає, що приховане вікно Sign in with Apple з’явилося.
  3. Натисніть Return на клавіатурі.
  4. Після цього з’явиться Sign in with Apple.
  5. Введіть пароль для облікового запису користувача на віддаленому Mac.
  6. Якщо потрібно, натисніть Return ще раз, щоб завершити автентифікацію.

Навіть якщо спочатку ви не бачите вікно Sign in with Apple, воно все одно може реагувати на введення з клавіатури.

Коли доступний Touch ID

Схоже, цей обхідний спосіб не працює, коли macOS пропонує Touch ID для автентифікації, наприклад у таких випадках:

Якщо MacBook використовується в режимі clamshell, може спрацювати варіант із паролем, якщо вбудований датчик Touch ID недоступний.

Якщо Touch ID доступний і описаний вище обхідний спосіб не працює, вам знадобиться фізичний доступ до Mac, щоб завершити Sign in with Apple.

Завершення Sign in with Apple локально

Якщо вам не вдається завершити процес віддалено:

  1. Отримайте фізичний доступ до Mac.
  2. Натисніть Continue with Apple.
  3. Завершіть процес Sign in with Apple звичайним способом.
  4. Після входу ви зможете знову продовжити використання Screens віддалено.

Це обмеження походить від macOS і не може бути змінене Screens.

Все ще потрібна допомога?

Напишіть нам електронного листа