Чому екран мого Mac стає чорним під час підключення?

Під час підключення до Mac за допомогою High Performance Screen Sharing у Screens 5.10 або новішій версії ви можете помітити, що фізичний дисплей віддаленого Mac стає чорним.

Це очікувана поведінка, а не помилка.

Чому це відбувається?

High Performance Screen Sharing автоматично затемнює фізичний дисплей віддаленого Mac під час вашого підключення.

Ця функція конфіденційності не дозволяє тим, хто фізично перебуває поруч із вашим Mac, бачити, що ви робите під час віддаленого сеансу.

Дисплей автоматично повертається до нормального стану, коли ви відключаєтеся.

Примітка: Ця поведінка керується macOS і не може бути вимкнена під час використання High Performance Screen Sharing.

Як залишити дисплей віддаленого Mac видимим

Якщо ви віддаєте перевагу, щоб фізичний дисплей віддаленого Mac залишався видимим, замість цього можна використовувати Standard Screen Sharing.

Варіант 1: Використати Standard для одного підключення

  1. Відкрийте Screens 5.
  2. Натисніть і утримуйте (або клацніть правою кнопкою миші) свій Mac у Library.
  3. Виберіть Connect with Standard.

Це дає змогу підключитися за допомогою Standard Screen Sharing без зміни збережених параметрів підключення.

Варіант 2: Зробити Standard значенням за замовчуванням

  1. Відкрийте Screens 5.
  2. Натисніть і утримуйте (або клацніть правою кнопкою миші) свій Mac у Library та виберіть Edit.
  3. У розділі Connection змініть режим Screen Sharing з High Performance на Standard.
  4. Збережіть зміни та підключіться знову.

Під час використання Standard Screen Sharing фізичний дисплей віддаленого Mac залишається видимим, якщо ви явно не ввімкнули Hide Remote Display.

Що робити, якщо дисплей залишається чорним після відключення?

Після завершення сеансу дисплей віддаленого Mac має автоматично повернутися до нормального стану.

Якщо він залишається чорним, спробуйте підключитися знову за допомогою Screens, а потім відключитися звичайним способом через Actions > Close Connection.

Не завершуйте роботу Screens примусово під час активного сеансу High Performance, оскільки це може завадити коректному закриттю підключення.

Все ще потрібна допомога?

Напишіть нам електронного листа