Увімкнення доступу до локальної мережі
Якщо доступ до Local Network вимкнено, Screens не зможе виявляти або підключатися до комп’ютерів у вашій локальній мережі. Цей дозвіл потрібен лише на пристрої або Mac, з якого ви підключаєтеся, а не на віддаленому комп’ютері, до якого ви підключаєтеся.
iPhone та iPad (iOS 14 або новіше)
Щоб дозволити Screens виявляти комп’ютери у вашій локальній мережі та підключатися до них:
- Відкрийте програму Settings.
- Перейдіть до Privacy & Security > Local Network.
- Переконайтеся, що Screens увімкнено.

Apple Vision Pro (visionOS)
Такий самий дозвіл потрібен на Apple Vision Pro:
- Відкрийте програму Settings.
- Перейдіть до Privacy & Security > Local Network.
- Переконайтеся, що Screens увімкнено.

Mac (macOS 15 Sequoia або новіше)
Починаючи з macOS 15 Sequoia, Apple вимагає, щоб програмам було надано дозвіл, перш ніж вони зможуть виявляти пристрої у вашій локальній мережі.
Щоб дозволити Screens виявляти найближчі комп’ютери та підключатися до них:
- Натисніть here, щоб відкрити програму System Settings.
- Перейдіть до Privacy & Security > Local Network.
- Переконайтеся, що Screens увімкнено.

Important: Цей дозвіл потрібен лише на Mac, де встановлено Screens і який використовується для ініціювання віддалених підключень. Він не потрібен на Mac, до якого ви підключаєтеся.